Ta första steget

Vill du hjälpa mig att skapa ett socialt hållbart samhälle? Med små steg kan vi börja förändra samhället vi lever i, men det är svårt att göra ensam. Resan börjar i dig själv, och på ett företag kan det vara så att ledningsgruppen behöver vara den grupp som initierar arbetet.

Är det viktigt för dig att ha en arbetsgrupp som trivs? En arbetsgrupp fylld med medarbetare som vill stanna kvar, känna att de utvecklas och har balans i livet? 

Det finns flera olika ingångar för en uppstart av ett normförändrande arbete och det är där jag kommer in i bilden. Hur kan jag hjälpa er på resan mot en normsmart, socialt hållbar, organisation? Om du har nyfikenheten, har jag verktygen! 

Inspirationsföreläsning

En inspirationsföreläsning kan vara en gåva till dina medarbetare, något tankeväckande för att skapa en gemensam samtalsgrund och ett steg mot en mer reflekterande organisation.

Handledning

Vill ni djupdyka in i befintliga normer, era egna och arbetsgruppens, är handledning ett bra steg att ta mot social hållbarhet.

Workshops

En workshop kan hjälpa er igång, ta er vidare om ni fastnat eller fördjupa er i det pågående arbetet. Interaktion och känsla är viktiga beståndsdelar. 

Rådgivning

Behöver ni hjälp med att komma vidare i ett dilemma, eller vet ni kanske inte var ni ska börja på er förändringsresa? Ni kan alltid kontakta mig för rådgivning, jag hjälper er vidare i önskan om att skapa social hållbarhet.

 

 

 

Kontakta oss i sociala medier

Du vet väl att du kan följa Normsmart på Facebook och Instagram?
Vi har också en podcast som heter Normsmartpodden >>